pup Shih tzu mix

Shih tzu mix pup - blonde reu

Herplaatskosten: € 750

Algemene info
Ras: Shih tzu mix
Geboren: 12 oktober 2023
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Nee
Formaat: Klein
Vacht: kortharig

Thuissituatie
Kinderen: ??
Katten: Ja
Honden: Ja
Alleen zijn: Nog trainen
Traplopen: Nog trainen
Tuin of erf: Niet noodzakelijk
Kan in auto: Ja

Karakter
Beweging: Gemiddeld
Aanhankelijk: Ja
Gehoorzaam: Nog trainen
Jachtinstinct: Niet bekend
Allemansvriend: Ja
Speels: Ja
Waaks: Nog niet bekend

Bijzonderheden
Speciaal voer: Nee
Medicatie: Nee

Blonde reu

Deze charmante blonde reu is  op zoek naar een warm en liefdevol thuis waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen. Op dit moment ben ik 9 weken oud en klaar om de wereld te ontdekken.

Het is een absolute knuffelbeer en houdt ervan om te zien wat er om hem heen gebeurt. Een klein gezelschapshondje, momenteel rond de 1,5 kilo (moeder is 3 kilo), maar laat je niet misleiden hij is een echte hond, geen speelgoed! Met goede begeleiding kan hij opgroeien tot zelfverzekerde en goed opgevoede hond.

De opvoeding is tot nu toe gebeurd in een omgeving met grote honden en katten, waardoor hij gewend is aan verschillende dieren. Samen met zijn (reeds geplaatste) zussen is hij al gewend aan autoritten, andere huizen, de bench en genieten van stevige knuffels. Met de vier pootjes vindt hij het heerlijk om stoer mee door het bos te stappen.

Hij is ontwormd, gechipt en al twee keer ingeënt. De moeder kwam naar Stichting Alert omdat haar vorige eigenaar niet de tijd en middelen had om verantwoord voor een oepsnestje te zorgen.

Als je denkt dat jij de stoere persoon bent die hem de liefdevolle begeleiding kan bieden die hij nodig heeft, neem dan alsjeblieft contact op.Contact

Shih tzu mix pup - blonde reu

Shih tzu mix pup - blonde reu

Shih tzu mix pup - blonde reu

Shih tzu mix pup - blonde reu

Shih tzu mix pup - blonde reu

Shih tzu mix pup - blonde reu