Dierenarts(praktijk)

Steffie dierenartsHondVeiligNederland: De partner voor effectieve hondengedragsoplossingen

Binnen een dierenartspraktijk zijn er ook situaties, waar het fijn is om even te kunnen sparren met een specialist in agressie bij honden.

 

Enkele voorbeelden

  • Een hond wordt voor euthanasie aangeboden door zijn gedrag en je twijfelt of er geen andere mogelijkheid is? Onze experts staan altijd klaar voor overleg. Bel ons spoednummer 06 81628076, bij geen gehoor en wachten is absoluut niet mogelijk 06 27337735.
  • In geval van een noodsituatie tussen eigen hond en kind staan onze deskundigen de familie in deze heftige periode graag terzijde. Zij zullen in dit soort situaties zeer snel hulp kunnen bieden. Bel ons spoednummer 06 81628076, bij geen gehoor en wachten is absoluut niet mogelijk 06 27337735.
  • Wij bieden ook hulp als de eigenaar niet met de hond naar de praktijk kan komen, als de hond wel behandeld of onderzocht moet worden. In overleg met de eigenaar bekijken we de mogelijkheden.
  • Indien nodig kunnen wij de hond met agressie thuis ophalen en naar de kliniek brengen of er mee naar onze specialisten gaan.
    Wij zijn hier ervaren in en maken vooraf een plan met alle betrokkenen. Hulpmiddelen als handschoenen, vangstokken etc. zijn beschikbaar.
  • Bij casussen waar agressie een rol speelt zijn wij de specialist. Wij kunnen de eigenaar helpen met bijvoorbeeld gedragstraining of een gedragstest.
  • Veiligheid binnen de praktijk is voor ons ook een speerpunt. Indien gewenst kunnen we advies geven of medewerkers trainen in de omgang met agressieve honden of hoe om te gaan met een noodsituatie.

Spoed telefoon

Heb je als dierenarts, hondenprofessional of hulpverlener met spoed overleg nodig?

06 81628076

Spreek bij geen gehoor een bericht in met naam, telefoonnummer en de vraag. Wij bellen z.s.m. terug.


Voor overige vragen het contactformulier invullen.