Woningbouwcorporatie

HondVeiligNederland: De partner voor effectieve hondengedragsoplossingen

Binnen een woningbouwcorporatie zijn er vele manieren waarop een agressieve hond problemen kan opleveren. Dan is het fijn om even te kunnen overleggen met een specialist in agressie bij honden.

 

Enkele voorbeelden

  • In geval van een noodsituatie staan onze deskundigen klaar om te helpen. Zij zullen in dit soort situaties zeer snel hulp kunnen bieden. Bel ons spoednummer 06 81628076, bij geen gehoor en wachten is absoluut niet mogelijk 06 27337735.
  • Veiligheid voor medewerkers is voor ons een speerpunt. Indien gewenst kunnen we advies geven of medewerkers trainen in de omgang met (agressieve) honden in het algemeen of hoe om te gaan met een noodsituatie.
  • Wij kunnen helpen door het organiseren van laagdrempelige lezingen of interactieve avonden om meer begrip te creëren tussen hondenliefhebbers en mensen die honden onrein vinden en/of er bang van zijn.
  • Bij casussen waar agressie van een hond in één van de verhuurde woningen een rol speelt zijn wij de specialist. Wij kunnen de eigenaar helpen met bijvoorbeeld gedragstraining, een gedragstest en indien er plek is een veilige noodopvang.

Spoed telefoon

Heb je als dierenarts, hondenprofessional of hulpverlener met spoed overleg nodig?

06 81628076

Spreek bij geen gehoor een bericht in met naam, telefoonnummer en de vraag. Wij bellen z.s.m. terug.


Voor overige vragen het contactformulier invullen.