Werken bij Hond Veilig Nederland

Kom op, laten we de wereld een stukje mooier maken!

Honden trainen en uitlaten in het bosWist je dat honden niet alleen geweldige metgezellen zijn, maar ook echte game changers als het gaat om je gezondheid en welzijn? Ze laten je bewegen, je ontmoet nieuwe mensen en ze tillen je mentale en fysieke gezondheid naar een hoger niveau.

Maar er is meer! Je huisdier kan ook je persoonlijke gesprekspartner zijn, vooral als je je wat eenzamer voelt. Je kunt je hart luchten bij je trouwe vriend, en zij accepteren je zonder oordeel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ouderen met huisdieren zich minder eenzaam voelen en zelden depressies ervaren. Het verzorgen van een dier voorziet in de basisbehoeften van liefde, knuffels en aandacht, en jouw trouwe metgezel geeft je liefde en dankbaarheid in overvloed. Dit maakt jou belangrijk en onmisbaar.

Bij Hond Veilig Nederland gaan we nog een stapje verder. Wij bieden honden met speciale behoeften een liefdevol thuis en geven mensen die hun weg in de maatschappij weer willen vinden, de kans om te schitteren. Doe mee en ontdek de kracht van deze unieke connectie! Laten we samen verschil maken en harten verwarmen, zowel die van jou als die van onze harige vrienden. Doe vandaag mee en word de verandering die je wilt zien in de wereld!

Vrijwilligerswerk

Wil je jouw talent en passie inzetten voor een nobel doel? Sluit je aan bij Hond Veilig Nederland en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het welzijn van honden en mensen. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze organisatie, en we heten iedereen met unieke vaardigheden welkom. Word vandaag nog een positieve kracht in onze missie!

Stage

Stage lopen bij Hond Veilig Nederland (onderdeel van Stichting Alert): Dé kans om je talenten te ontplooien, ongeacht je achtergrond. Ontdek onze erkende MBO-stageplekken en grijp snel je kans voor professionele groei!

Badges

Stagiaire of vrijwilliger bij Hond Veilig Nederland? Ontdek hoe je met digitale badges je inzet kunt laten zien en je vaardigheden kunt valideren. Bouw een waardevol profiel voor je toekomst!

Help ons!

Maandelijks krijgen we meer dan 150 aanvragen, waarvan we maar een fractie kunnen helpen. Met jouw steun kunnen we op zoek naar een grotere locatie.