hersenwerk introductie

Denksport

In deze les leren we jou en je hond op een ontspannen en rustige manier leuke spelletjes te spelen. Deze activiteiten variëren van kant-en-klare puzzels tot snuffelmatten, snuffelboekjes en zelfgemaakte spellen met alledaagse materialen zoals washandjes, vaatdoekjes en wc-rolletjes. Deze themales biedt een uitstekende kennismaking met de wereld van hersenwerk voor honden.

Plezier

Als je enthousiast bent over deze activiteiten, kun je op maandag deelnemen aan onze groepslessen hersenwerk of lid worden van onze hondenspeelotheek (binnenkort beschikbaar). Het resultaat van deze activiteiten is dat honden voldaan en tevreden zijn, zonder een adrenalinekick gevolgd door een depressief gevoel. Onze aanpak zorgt ervoor dat honden op een gezonde manier vermoeid raken en tegelijkertijd plezier beleven.

Voorkom frustratie

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf een hondenpuzzel aan te schaffen, zijn veel eigenaren teleurgesteld in het resultaat. Vaak eindigt het scenario als volgt: de hond vernielt de puzzel en de eigenaar is gefrustreerd en boos. Dit kan voorkomen worden. We leren je waarom dit vaak gebeurt en, nog belangrijker, hoe je dit kunt voorkomen.

Interactief spel

We bieden begeleiding bij het kiezen van een geschikte puzzel voor jouw hond en laten je zien hoe je het rustig kunt introduceren bij je hond. Voor elk spel hebben we gedetailleerde instructies op papier. Met onze begeleiding en tips kun je samen met je hond volop genieten van deze vorm van interactief spel, zonder de teleurstelling van kapotte puzzels en onbegrip.

Deze activiteit valt onder seeking en jachtspelletjes.

Ja, leuk samen hersenwerk leren!


De definitieve startdatum wordt door ons bevestigd. Dit kan soms afwijken.


Vanaf
> 20 weken

Lesdag
Zaterdag – 1 les à 1 uur

Data en tijden
10 augustus – 15.15-16.15 uur

Locatie
Voetbalveld de Beemte
Beemterweg 28
Beemte
ingang tegenover het Dorpshuis

Aantal deelnemers maximaal
12 deelnemers (2 instructeurs)

Kosten
€ 20

< Terug naar themalessen