Stage lopen

Stage bij Hond Veilig Nederland: Jouw kans op groei en ontwikkeling

Hond Veilig Nederland is een erkend leerbedrijfBij Hond Veilig Nederland (onderdeel van Stichting Alert) verwelkomen we met open armen stagiaires van het (V)MBO, ongeacht je geslacht, genderidentiteit of achtergrond. Wij zijn een erkend stagebedrijf bij de SBB en bieden een inspirerende omgeving voor jouw professionele groei. Het is echter belangrijk om er snel bij te zijn, want onze stageplaatsen zijn beperkt en ze raken snel volgeboekt.

Hond Veilig Nederland is partner van het ZonecollegeWij zijn trots op onze samenwerking met het ZoneCollege, waaruit regelmatig getalenteerde studenten voortkomen. Bij Hond Veilig Nederland krijg je de kans om een leerzame stageperiode af te ronden en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We zien ernaar uit om jou te verwelkomen en je te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Kies voor groei en ontwikkeling, kies voor Hond Veilig Nederland!

Het aantal stageplaatsen is beperkt! Reageer dus snel.

Badges

Stagiaire of vrijwilliger bij Hond Veilig Nederland? Ontdek hoe je met digitale badges je inzet kunt laten zien en je vaardigheden kunt valideren. Bouw een waardevol profiel voor je toekomst!

Vrijwilligerswerk

Wil je jouw talent en passie inzetten voor een nobel doel? Sluit je aan bij Hond Veilig Nederland en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het welzijn van honden en mensen. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze organisatie, en we heten iedereen met unieke vaardigheden welkom. Word vandaag nog een positieve kracht in onze missie!

Help ons!

Maandelijks krijgen we meer dan 150 aanvragen, waarvan we maar een fractie kunnen helpen. Met jouw steun kunnen we op zoek naar een grotere locatie.