help mee

Yvette van VeldhuijsenIedere maand meer aanvragen

Elke maand staan we voor de uitdaging om de vele noodoproepen te beantwoorden, meer dan 150 per maand! Deze oproepen komen voor honden die in de knel zitten, soms al gebeten hebben, wanhopige baasjes die zich geen raad weten, en zelfs kinderen die in gevaar zijn. Onze missie is om deze vergeten honden te helpen, de honden die nergens anders geholpen worden.

Groei

HondVeiligNederland, een initiatief van Stichting Alert hondenopvang, heeft de kennis en toewijding om deze honden, hun eigenaren en de maatschappij te helpen. Echter, we staan nu voor een beperking: onze huidige opvanglocatie biedt plaats aan slechts 8 honden tegelijk. Daarom hebben we dringend financiële steun nodig om een grotere opvanglocatie te realiseren; alleen dan kunnen we meer honden in nood helpen.

Wat gebeurt er met je gift?

De honden die we in de opvang hebben, kosten gemiddeld €250,- aan levensonderhoud, wat hun basisbehoeften dekt, zoals voedsel en onderdak. Maar vaak hebben deze honden extra zorg nodig, waaronder gezondheidsonderzoeken en training. Omdat we geen ondersteuning van plaatselijke en regionale overheid ontvangen vanwege ons landelijke werk, zijn donaties, giften, schenkingen en nalatenschappen van onschatbare waarde om ons werk voort te kunnen zetten.

We willen benadrukken dat elke bijdrage telt, groot of klein, in geld of in de vorm van goederen. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat de honden in nood de hulp krijgen die ze zo hard nodig hebben. We rekenen op je steun en danken je uit de grond van ons hart voor je betrokkenheid.

Laten we samenwerken om de levens van deze honden te verbeteren en om onze missie, een hondveilig Nederland, voort te zetten. Je steun is van onschatbare waarde, en de honden en iedereen bij Stichting Alert zijn je dankbaar.

Warme groeten,

Yvette van Veldhuijsen

Oprichter Stichting Alert hondenopvang (HondVeiligNederland)