Hondenprofessional

HondVeiligNederland: De partner voor effectieve hondengedragsoplossingen

Ben je een hondentrainer, gedragstherapeut, werkzaam in een opvangcentrum of heb je een uitlaatservice en worstel je met gedragsproblemen bij één van de honden? Zoek niet verder! HondVeiligNederland staat klaar om je te ondersteunen en oplossingen te bieden die een wereld van verschil kunnen maken voor de honden en hun (toekomstige) eigenaren.

Wat kunnen we doen?

Gedragsproblemen oplossen: Heb je een hond met hardnekkige gedragsproblemen, waar je extra ondersteuning bij zoekt? Onze ervaren gedragstherapeuten staan paraat om te helpen. We begrijpen dat sommige honden extra zorg nodig hebben, en we bieden oplossingen die hun kwaliteit van leven verbeteren.

Medische zorgen: Twijfel je over de medische status van een hond? We werken samen met experts om gezondheidsproblemen vast te stellen en bieden begeleiding om ervoor te zorgen dat honden de juiste medische zorg krijgen.

Trainingsplannen: Heb je hulp nodig bij het opstellen van een effectief trainingsplan? HondVeiligNederland kan je voorzien van deskundig advies en ondersteuning om het gedrag van honden positief te veranderen.

Samen met je klant

Na overleg kunnen we tot de conclusie komen dat wij de eigenaar en hond graag zelf ontmoeten voor een privéles of een gedragsconsult. Het is voor ons géén enkel probleem als jij daar als professional bij aansluit, mits de eigenaar dat geen probleem vindt.

Spoed telefoon

Heb je als dierenarts, hondenprofessional of hulpverlener met spoed overleg nodig?

06 81628076

Spreek bij geen gehoor een bericht in met naam, telefoonnummer en de vraag. Wij bellen z.s.m. terug.


Voor overige vragen het contactformulier invullen.