Zelf inzamelen

Steffie geld inzameldenHeb je weleens overwogen om zelf een inzameling te organiseren ten behoeve van de vergeten honden? Op momenten zoals je verjaardag, huwelijksfeest of jubileum kun je je gasten vragen om een donatie voor deze honden te doen in plaats van een cadeau. Ook bij een uitvaart biedt dit een prachtige gelegenheid om te herinneren hoeveel de overledene van honden hield.

Met jouw inzameling draag je op twee manieren bij aan het welzijn van deze honden. Allereerst komt de donatie zelf volledig ten goede aan de vergeten honden. Daarnaast vervul je een minstens zo belangrijke rol door deze groep honden onder de aandacht te brengen bij je vrienden, kennissen en familie. Ben jij ook een ambassadeur voor de vergeten honden?

Vertel het ons
Als je besluit een inzameling te houden voor HondVeiligNederland, laat het ons dan graag weten. We waarderen het zeer om niet alleen op de hoogte te zijn van de donatie, maar ook om het verhaal erachter te leren kennen. Daarnaast staan we klaar om je te ondersteunen en advies te geven, zodat jouw actie nog aansprekender wordt.

Wil je de gift specifiek bestemmen voor zaken zoals dieetvoer, medicatie, dierenartskosten of verrijking voor de opvanghonden? Laat ons weten wat je wensen zijn; we staan open voor jouw input.
Vertel het ons

Direct overboeken
Het ingezamelde bedrag kun je eenvoudig overmaken naar bankrekening NL47INGB0005431174 ten name van Stichting Alert hondenopvang, met de vermelding ‘gift + naam + gelegenheid/activiteit’.

Bij voorbaat dank aan jou en aan iedereen die bijdraagt aan jouw actie! Samen maken we een verschil voor de vergeten honden in Nederland.

De opbrengst van statiegeld doneren aan HondVeiligNederlandNog enkele manieren om zelf geld in te zamelen voor een hondveiliger Nederland:

  • Statiegeld van zwerfafval doneren
  • Verkoop van (zelfgemaakte) producten
  • Sponsorloop met de school / klas
  • Zelfgebakken hondenkoekjes verkopen
  • Een theaterstuk maken over veilig omgaan met honden en de entree schenken
  • Een heitje voor een karweitje actie gaan doen
  • Auto was actie met de hele klas

De opbrengst doneren
Het ingezamelde bedrag kun je eenvoudig overmaken naar bankrekening NL47INGB0005431174 ten name van Stichting Alert hondenopvang, met de vermelding ‘gift + naam + activiteit’.