Vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een beweging die harten verwarmt en levens verandert? Bij Hond Veilig Nederland hebben we talloze kansen voor enthousiaste vrijwilligers met diverse talenten en passies! 

  • Dierverzorgers: Als dierverzorger speel je een essentiële rol in het welzijn van onze harige vrienden. Je zorgt voor hun dagelijkse behoeften, biedt liefde en aandacht, en helpt hen gelukkig en gezond te blijven.
  • Diertrainers: Heb je ervaring in het trainen van honden? We verwelkomen trainers die onze honden helpen om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn, waardoor ze klaar zijn voor adoptie en een liefdevol thuis.
  • Klussers: Voor de handige klussers onder ons is er veel te doen om ons terrein en faciliteiten in topconditie te houden. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of onderhoud, jouw vaardigheden zijn van onschatbare waarde.
  • Administratieve wizzards: Als je bedreven bent in administratief werk, kun je ons helpen met het bijhouden van belangrijke documenten en het organiseren van informatie. Dit is cruciaal om onze missie soepel te laten verlopen.
  • Organisatietalenten: Voor degenen die graag de touwtjes in handen nemen, bieden we mogelijkheden om evenementen en activiteiten te plannen en coördineren. Jouw organisatorische talent zal een impact hebben op ons vermogen om te groeien en te bloeien.
  • Fondsenwervers: Als je gepassioneerd bent om fondsen te werven voor een nobel doel, kunnen we je hulp goed gebruiken. Je helpt ons financiële middelen te verkrijgen om ons werk voort te zetten en uit te breiden.
  • Social Media Beheerders: Ben je bedreven in het beheren van sociale mediaplatforms? We zoeken getalenteerde vrijwilligers om onze aanwezigheid op sociale media te vergroten, verhalen te delen en mensen te betrekken.

En als je een ander talent hebt dat hier niet staat maar ook heel nuttig is voor onze doelstelling, aarzel dan niet om te reageren! We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde individuen die ons kunnen helpen bij het realiseren van onze missie.

Bij Hond Veilig Nederland draait alles om het creëren van een betere wereld, niet alleen voor onze honden, maar ook voor de mensen die we helpen. Als vrijwilliger kun je deel uitmaken van deze inspirerende reis, waar liefde voor dieren en het verlangen om een positieve impact te maken samenkomen.

Sluit je aan bij ons team en ontdek de vreugde van vrijwilligerswerk met een doel. Samen kunnen we harten verwarmen, levens veranderen en de wereld een stukje mooier maken. Word vandaag nog deel van onze missie en maak het verschil!

Vertel ons welk talent je bij ons wilt inzetten.

Stage

Stage lopen bij Hond Veilig Nederland (onderdeel van Stichting Alert): Dé kans om je talenten te ontplooien, ongeacht je achtergrond. Ontdek onze erkende MBO-stageplekken en grijp snel je kans voor professionele groei!

Badges

Stagiaire of vrijwilliger bij Hond Veilig Nederland? Ontdek hoe je met digitale badges je inzet kunt laten zien en je vaardigheden kunt valideren. Bouw een waardevol profiel voor je toekomst!

Help ons!

Maandelijks krijgen we meer dan 150 aanvragen, waarvan we maar een fractie kunnen helpen. Met jouw steun kunnen we op zoek naar een grotere locatie.