Hulp aan collega’s

Hulp aan collega’s

Stichting Alert helpt graag haar collega’s verder!
Dat wil zeggen dat wij graag andere gedragstherapeuten, opvangcentrums, scholen en gemeenten helpen bij hun hondse problemen. Wij kunnen via Zoom of live op locatie komen assisteren waar dit nodig blijkt. Heb je bijvoorbeeld een hond in het asiel met wie je niet verder komt? Twijfel je over de medische status of het gedrag van een hond? Heb je hulp nodig bij een trainingsplan of wil je sparren? Wij helpen je graag!

Ook bieden wij hulp aan woningbouw, gemeenten of ambulante begeleiders. Wij denken graag oplossingsgericht met je mee. Zo hebben we Mini de Kangal en haar baasje geholpen die eigenlijk weg moest van de woningbouw i.v.m. overlast en haar eigen welzijn. (lees hier het verhaal van Mini de Kangal).

We hebben bij Stichting Alert een aantal ervaren (gast)docenten. Deze (gast)docenten verzorgen graag gastlessen over hondengedrag op basisscholen en hebben ervaring in het lesgeven bij Landstede, Helicon, Zone College, Aeres, de Tinley academie, de Dierenlot academie en natuurlijk bij Alert zelf.

Ook geven wij graag lezingen en workshops online of live bij gemeentebijeenkomsten, collega hondenscholen of verenigingen in binnen- en buitenland.

Schroom dus niet om hulp te vragen aan Stichting Alert!