toffe webinars

Doe mee aan deze inspirerende webinars, vergroot je kennis, en help ons om het leven van vergeten honden een stukje beter te maken. Honden, zoals Soof. Lees haar inspirerende verhaal >>

Waarom zijn onze webinars zo betaalbaar?
Deze webinars worden gesponsord door Dierenlot als onderdeel van de Dierenlot Christmas Challenge. Dierenlot verdubbelt jouw inschrijfgeld, en Yvette stelt haar tijd gratis beschikbaar om deze webinars mogelijk te maken.

Instructeurs
Onze groene webinars zijn specifiek gericht op instructeurs, maar ook als je nog geen instructeur bent, kun je je met volle vertrouwen aanmelden. Hoewel iedereen er iets van kan opsteken, is de inhoud gericht op instructeurs. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. We kunnen niet garanderen dat we dit aanbod in de toekomst herhalen. De deelnamekosten bedragen slechts 25 euro per webinar. Met deze webinars kun je niet alleen meer cursisten aantrekken, maar ook meer cursussen geven en daarmee je verdiensten verhogen. Bovendien draag je bij aan het plezier van je cursisten, hun vermogen om stresssignalen te herkennen of de juiste beweging van de hond. Natuurlijk staan we open voor al je vragen.

Hondeneigenaren
Onze paarse webinars zijn speciaal ontworpen voor hondeneigenaren en zijn gebaseerd op positieve bekrachtiging. We leggen de nadruk op het aanleren van nieuw gedrag, zonder druk uit te oefenen op eigenaren of honden. Bij ons vind je geen dreigende toon of strakke blikken bij ‘fouten’. We benaderen dit met rust en leren op een kalme manier nieuw gedrag aan. Daarnaast behandelen we diverse veiligheidsaspecten. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Houd er rekening mee dat we niet ingaan op de specifieke situatie van jou en je hond, daarvoor zijn privélessen en gedragstrainingen beschikbaar. Onze webinars zijn zeer toegankelijk en duren ongeveer 2,5 uur, met korte pauzes tussendoor. De enige uitzondering is het ‘Niet Alleen Kunnen Zijn’ webinar, dat 1 uur duurt en slechts 7,50 euro kost.

Wil je deelnemen?
Vul het formulier in. Daarna ontvang je van ons de zo snel mogelijk alle betalingsinformatie per e-mail. Na ontvangst van de betaling ontvang je de teamslink per e-mail. Zorg ervoor dat je de link uiterlijk een dag van tevoren hebt ontvangen. Op de dag van het webinar kunnen we helaas niet helpen met link-problemen.
Houd er rekening mee dat inschrijven verplicht tot betalen. In geval van overmacht aan onze kant bieden we een vervangende datum aan of krijg je je geld terug.

Yvette van Veldhuijsen
De webinars worden gegeven door Yvette van Veldhuijsen, de oprichter van Stichting Alert Hondenopvang en HondVeiligNederland. Yvette is een ervaren instructeur en gedragstherapeut, die lesgeeft bij Tinley, Dierenlot en (V)MBO-scholen. Meer informatie >>

Dierenlot

Agressie naar andere honden

>> nieuwe datum <<

Woensdag 6 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

We begrijpen dat het heel vervelend is wanneer jouw hond agressie vertoont naar andere honden. Tijdens dit webinar leer je waar dit gedrag vandaan kan komen. En heel belangrijk: Wat je er aan kan doen en hoe je veiligheid kan creëren.

 

Aanmelden

Oud Hollandse spelletjes

Maandag 15 januari 2024
19.00 uur

Kosten: € 25,00

Tijdens dit webinar leer je alles over de speciale hondenversies van ganzenborden, biljarten, sjoelen en zaklopen.
Na afloop krijg je een ganzenbord spel per e-mail toegestuurd met daarbij diverse opdrachtenlijsten voor diverse niveaus zodat je dit in eigen lessen in kan voegen.

 

Aanmelden

Uitvallen naar fietsers en auto’s

Dinsdag 19 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

Ook weer zo’n probleem dat vele oorzaken kan hebben. Wij leren je welke oorzaken er zijn en geven je tips hoe jij hiermee aan de slag kunt.

 

Aanmelden

Trekken aan de lijn

>> nieuwe datum <<

Maandag 11 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

Waarom doet je hond dit eigenlijk? Het is toch voor beiden heel vervelend? Hoe kan je hier mee omgaan?  Wat zijn er voor hulpmiddelen en wat zijn de voor en nadelen.

 

Aanmelden

 

Niet alleen kunnen zijn

Donderdag 30 november
19.00 uur

Kosten: € 7,50

Een probleem wat bijna 50% van de hondeneigenaren herkent: een hond die niet alleen kan zijn.
In dit webinar bespreken we hoe het kan dat de ene hond wel alleen kan zijn, en de ander niet. En we geven tips om dit probleem te voorkomen, en wat kan je doen om het voor de hond makkelijker te maken.

Hierkomen

Woensdag 20 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

Weet jij wat de meest gemaakt fout is bij het hierkomen?  Stap 1 word over geslagen!  Weet jij ook wat de chipknip ( sorry voor de jongere generatie) te maken heeft met het hierkom commando?

 

Aanmelden

 

Bewegingscheck hond (instructeurs)

Zondag 17 december
18.30 uur

Kosten: € 25,00

Leer kijken naar het bewegingspatroon van de honden in jouw cursussen. Leer hoe een goede check uit te voeren en hoe je cursisten kan leren ook zelf beter te gaan kijken naar het bewegingspatroon van hun hond.

Aanmelden

Bewegingscheck hond (eigenaar)

Vrijdag 1 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

Als je niet ziet dat je hond pijn heeft ga je ook niet naar de dierenarts is onze stelling. Wij leren je graag beter te kijken naar het bewegingspatroon van je hond. Met simpele tips die je vandaag al kan toepassen, incl filmpjes. Hoe doe je zo’n check? En waarom is het belangrijk dit te filmen.

Aanmelden

Agressie naar mensen

Donderdag 21 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

Veel mensen wiens hond dit doet schamen zich erg. Durven geen hulp te zoeken. Leer hier mee om te gaan. Welke vormen van dit gedrag zijn er? Wat kan je hier aan doen. Hoe houd je het veilig?

 

Aanmelden

Test de kennis over stress signalen bij honden bij jouw cursisten

Dinsdag 12 december
19.00u

Kosten: € 25,00

Door dit soort spellen te doen vergroot je de kennis over stress signalen. Je toetst direct in de praktijk hoeveel mensen hierover weten. Dit helpt je cursisten hun hond veilig te houden.

 

Aanmelden

Bezoek ontvangen

Donderdag 14 december
19.00 uur

Kosten: € 10,00

tring, ow help, de bel! Pfff stress wat eerst? De hond vangen die blaffend uit zijn plaat gaat of toch maar de deur open doen? Gaat het bij jouw ook zo? Of springt je hond het bezoek van de sokken? Het kan echt anders! Kost het veel moeite nee, vaak een net iets andere manier van trainen. Hoe? Kijk snel mee!

 

Aanmelden